Gary McConnel

Kära vänner i Saabhallandia. Tyvärr måste jag meddela att en av våra kamrater i klubben och en av dom drivande personerna i vår lilla klubb inte finns med oss mer.

Jag och ett antal personer träffade Gary senast i Torup på en mycket trevlig fikastund på Brännöbagarn lördagen den 21/1.  Vi grovplanerade årets träffar och Gary var högst delaktig med förslag på aktiviteter. Han blev därefter hastigt sjuk och avled tisdagen den 24/1.

Gary lämnar ett mycket stort tomrum efter sig. Naturligtvis hos sina närmaste men även hos mig, Mats Ove och alla andra i klubben som har haft glädjen att få lära känna honom.

Få av oss lär glömma dom rallyn som Gary arrangerat. Det arbete och engagemang som ligger bakom detta är helt otroligt och något som Gary verkligen brann för. Just nu är det dom trevliga stunderna jag minns mest av Gary.

En liten man med ett stort Saabhjärta har tyvärr lämnat oss.

Hade tänkt publicera årets träffplanering nu i dagarna men med tanke på omständigheterna så måste vi tänka om lite. Hoppas kunna gå ut med en redigerad planering innan februari månads slut.

Avslutar med några bilder på Gary i högform som arrangör och funktionär vid en av vår mycket uppskattade rallyn.

Mycket sorgliga hälsningar från Peter

One thought on “Gary McConnel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *